Skötselråd för Klänningar

På Sara Poul är varje klänning noggrant tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Från val av material till hantverk, varje aspekt av våra kreationer är utformad för att hålla länge.

För att säkerställa att din klänning behåller sin skönhet och kvalitet i många år framöver, följ dessa enkla skötselråd:

1. Skonsam Handtvätt eller Kemtvätt:

Vi rekommenderar att du handtvättar din klänning med milt tvättmedel i kallt vatten. Rör försiktigt runt klänningen i vattnet och undvik att gnugga eller vrida tyget.

Alternativt kan du välja professionell kemtvätt för att bevara integriteten hos ömtåliga tyger och intrikata detaljer.

2. Lufttorka eller Torktumla på Låg Värme:

Efter tvätt, forma om klänningen och lägg den plant för att lufttorka bort från direkt solljus. Undvik att hänga klänningen, eftersom detta kan orsaka att den sträcks.

Om du använder en torktumlare, välj en låg värmeinställning och ta ut klänningen medan den fortfarande är något fuktig för att förhindra överdriven rynkning.

3. Stryk Med Omsorg:

Om strykning är nödvändig, använd en låg till medelhög värmeinställning och stryk alltid på baksidan av tyget. Undvik att stryka direkt på dekorationer eller ömtåliga detaljer.

4. Förvara Korrekt:

När klänningen inte används, förvara den på en sval, torr plats borta från direkt solljus för att förhindra blekning och missfärgning. Att hänga klänningen på en vadderad galge kan hjälpa till att bevara dess form.

5. Hantera Med Omsorg:

Undvik kontakt med grova ytor och vassa föremål som kan dra i eller skada tyget.

När du bär smycken eller accessoarer, var noga med att förhindra att de fastnar eller drar i ömtåliga tyger.

6. Professionella Ändringar och Reparationer:

För ändringar eller reparationer rekommenderar vi att du söker hjälp från en professionell skräddare med erfarenhet av att arbeta med ömtåliga tyger och intrikata designer.

7.Made with love

Framför allt, bär din Sara Poul-klänning med glädje och självförtroende! Varje klänning är skapad med kärlek och omsorg, och vi hoppas att den ger dig många minnesvärda stunder.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp med skötseln av din klänning, tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam. Vi finns här för att hjälpa dig att säkerställa att din Sara Poul-klänning förblir en älskad del av din garderob i många år framöver.